برنامه توسعه ملل متحد (UNDP) در حوزه محیط زیست، شریک ایران در واکنش به چالشهای زیست محیطی است که اکنون به صورت کم آبی، گسترش بیابانها، نابودی تنوع زیستی، افزایش گازهای گلخانهای و آلودگی هوا و آب پدیدار شده است. این برنامه از مدیریت پایدار منابع زمین، آب و حذف مواد از بین برنده لایه ازن پشتیبانی میکند، همچنین با ایران همکاری میکند تا با بکارگیری ...
کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه شواهد علمی گویای این واقعیت است که تغییر آب و هوا باعث افزایش توسعه بیماریها است، گفت: بر اساس گزارش سال ۲۰۱۲ سازمان بهداشت جهانی، برآورد شده است که تغییر آب و هوا مسبب حدودا ۲.۴ درصد از بیماری اسهال و استفراغ در سطح جهان و ۶ درصد از بیماری مالاریا در بعضی کشورهای با درآمد متوسط ...
نیویورک تایمز نوشت: فرمان 'ترامپ' در مورد لغو اقدامات سَلَفش در مورد تغییرات آب و هوایی، وحشتناک است زیرا اوضاع کره زمین را از این که هست به مراتب بدتر خواهد کرد.
احمدرضا محرابیان استادیار اکولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه در حال حاضر در سطح دنیا ۲۰ تا ۲۵ درصد گونههای گیاهی در معرض انقراض هستند گفت: مانند هرموضوع دیگری در گیاهشناسی نیز پیشگیری و حفاظت از گونهها مقدم بر احیای آن است.
لایه ازون از موجودات کره زمین در برابر پرتوهای مرگبار همانند یک سپر محافظت میکند. اقدامات بشری طی چندین سال اخیر سبب آسیب رساندن به لایه ازون شده و نگرانیهای جهانی را به همراه داشته تا جایی که در سال ۱۹۸۵ میلادی ۲۱ کشور پیشرفته جهان برای جلوگیری از تخریب لایه حیاتی ازون در وین پایتخت اتریش گردهم آمدند تا سیاستهای رویارویی با این معضل جهانی را اتخاذ ...
کشورهای توسعهیافته، مصرف کننده ۸۰ درصد از منابع انرژی دنیا هستند و بخش عمدهای از این انرژی یعنی ۸۰ درصد از سوختهای فسیلی مانند نفت، زغال سنگ و گاز تامین میشود که به تولید گازهای گلخانهای و در نهایت تشدید پدیده گرم شدن زمین میانجامد. در چنین شرایطی، استفاده از انرژیهای جایگزین، مناسب و ممکن به نظر میرسد.
تغییر اقلیم باعث شده تا حدود ۲۵ میلیارد مترمکعب تبخیر منابع آب افزایش یابد و میزان روان آبهای کشور نیز ۲۰ درصد کاهش داشته باشد که این مساله میتواند تهدیدی برای زیست نسل حاضر و نسل آینده بهشمار آید و به همین دلیل ساخت ۵۰ سد از دستور کا وزارت نیرو خارح شده است.
یک کارشناس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در مورد بیماریهای ناشی از وقوع تغییر اقلیم اظهار کرد: تغییر آب و هوا با تغییر الگوهای بارش و اختلال زیست بومها، اثرات مهمی بر سلامت بشر دارد.
براساس گزارش جدید سازمان جهانی هواشناسی، گرمای رکوردشکنی که سال ۲۰۱۶ را به گرمترین سال تبدیل کرده بود در سال ۲۰۱۷ نیز کماکان ادامه دارد و زمین را به سوی «مکانی کاملاً ناشناخته» سوق میدهد.
مدیر اجرایی پروژههای بین المللی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: باید شناسنامهای برای حوزه آبخیز تهیه شود و اتاق فکر در دفاتر توسعه محلی ایجاد شود.